Foto-video Enigma

Oferta noastra

                  Clasa a VIII-a                                                                                                                                                                                Clasa a XII-a

Oferta pentru albume foto pentru clasele a 8a Foto Studio Enigma Arad Oferta pentru albume foto pentru clasele a 12a Foto Studio Enigma AradFoto Studio Enigma va ofera ALBUME DIGITALE, GATA PRINTATE SI LEGATE, la cel mai bun raport pret/calitate !!! 3 dimensiuni (15/21, 20/20 si 20/30) coperti rezistente si personalizate integral. Coperta este integral foto (laminat) sau imitatie piele!

Folosim exclusiv materie prima de import, fara carton, aracet, etc. (asa cum lucreaza ceilalti ofertanti).

Hartia foto aleasa, Kodak Endura Professional, asigura durabilitatea si calitatea deosebita a printurilor folosite in realizarea albumelor.

Pentru fotografii mai vechi in bransa nu mai incape indoiala in privinta raspunsului la intrebarea "livrez album digital, album clasic sau album mixt" (cunoscute pe piata autohtona ca albume predigitale).

Daca pana acum pretul prohibitiv al albumelor digitale ii impiedicau pe majoritatea fotografilor sa apeleze la ele, in ciuda dorintelor potentialilor clienti, acum a devenit clar: pretul nu mai este o bariera iar calitatea produselor noastre egaleaza calitatea albumelor realizate de renumiti producatori din Europa, Australia, SUA sau Canada.

Procesul tehnologic, diferit de tehnicile autohtone, asigura realizarea albumelor de calitate superioara, cu pagini perfect plane, pagini care isi pastreaza caracteristicile in timp.

Sedinte foto in studioul propriu sau in natura!!!!

Oricand putem veni sau reveni in clasa voastra pentru prezentari!

Studioul profesional foto din Arad.


Pagina de Facebook
Canalul de Youtube
Pagina de Google+